Fenerbahçe Caner Erkin'in boşluğunu Arjantinli Jonathan Silva ile dolduracak

Olaylı bir şekilde Inter'e transfer olan Caner Erkin'in boşluğunu doldurmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, aradığı sol ayağı Arjantin'de buldu. Boca Juniors'ta top koşturan Jonathan Silva'nın sosyal medyada Fenerbahçe'yi takip etmeye başlaması 'bu transfer bitti' şeklinde değerlendirildi.

Fenerbahçe, Boca Juniors’ta forma giyen Jonathan Silva ve kulübü ile anlaşmaya vardı. 22 yaşındaki futbolcunun Twitter'dan Fenerbahçe'yi takibe alması 'bu transfer bitti' şeklinde yorumlandı. Jonathan Silva, Arjantin futbolunun umut vaadeden yetenekleri arasında gösteriliyor.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyeceği belirtilen Jonathan Silva, futbol kariyerine Arjantin’in köklü kulüplerinden Estudiantes'te başladı. 22 yaşındaki sol bek Jonathan Silva, Boca Juniors’ta devam ediyor ancak bonservisi Sporting Lizbon’da bulunmaktadır.

8 Ağustos 2014'te Arjantin'den Avrupa'ya açılan Silva, 2,5 milyon Euro karşılığında Portekiz ekiplerinden Sporting Lizbon'a transfer oldu. Genç oyuncu burada beklenen başarıyı gösteremeyince ülkesinin bir başka büyük kulübü Boca Juniors'a kiralandı.

Sol bekte sergilediği istikrarlı oyunuyla her zaman büyük kulüplerin dikkatini çekmeyi başaran Jonathan Silva, hücuma katkısı ile de göz dolduruyor. Jonathan Silva bu sezon Boca Juniors’ta 30 maçta forma giyerken 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

22 yaşındaki genç oyuncu, 2014'te ilk kez Arjantin Milli Takımı'nın formasını giydi ve bu forma altında şu ana dek 2 maça çıktı.

Fenerbahçe'nin ayrıca, Dinamo Moskova'da forma giyen Hollandalı sol bek Alexander Büttner ile ilgilendiği iddia ediliyor. Daha önce Vitesse ve Manchester United takımlarında forma giyen Büttner, 27 yaşında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ibrahimovic'i gönderen PSG Robin van Persie'ye talip oldu
Fenerbahçe'nin yeni transferi o unvanı ele geçirecek

Spor Haberleri