Fenerbahçe, Beşiktaş'ın ilgilendiği Alexandar Kolarov için harekete geçti

Beşiktaş’ın uzun süredir gündeminde yer alan Alexsandar Kolarov için Fenerbahçe de devreye girdi. Hem Manchester City hem de oyuncunun menajeriyle bağlantıya geçen Sarı-Lacivertliler, tecrübeli sol beke 3 yıl için toplamda 10 milyon euro önerdi.

Caner Erkin'in gidişinden sonra savunmanın soluna takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, sol bek arayışları çerçevesinde oluşturduğu listenin ilk sırasına Sırp oyuncuyu koydu.

GUARDIOLA, KOLAROV’U DÜŞÜNMÜYOR

Manchester City’nin yeni teknik direktörü Pep Guardiola, Kolarov’u takımında düşünmüyor. Bu hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe için büyük avantaj; ancak İngiliz kulübü ilk planda oyuncunun transferi için 7 milyon euro talep etti.

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Martin Skrtel, Gustavo Gomez gibi pek çok transferde de karşı karşıya gelmişti.

BEŞİKTAŞ, GÖRÜŞMELERİ HIZLANDIRDI

Ajansspor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, City’le temaslarını sıklaştırdı. Transfer bedelini aşağıya çekmeye çalışan siyah beyazlılar, tecrübeli savunma oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak için de alternatif bir öneride bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Beşiktaş yeni stoper transferini tamamlamak üzere
West Ham United Gökhan Töre'yi kiraladıklarını resmen açıkladı
Fenerbahçe, Martin Skrtel'in yarın İstanbul'a geleceğini duyurdu

Spor Haberleri