Fenerbahçe Avrupa'nın zirvesinde

Euroleague'de Top 16 turunun ilk yarısını yenilgisiz lider kapatan Fenerbahçe, "eurobasket.com"un yaptığı araştırmaya göre Avrupa'nın en başarılı takımı oldu.

Geçen yıl ilk kez katıldığı Final-Four'da bu sezon kupayı kaldırmayı hedefleyen Fenerbahçe yoluna doludizgin devam ediyor. Euroleague Top 16 turunda 7'de 7 yapan temsilcimiz, ilk yarıyı yenilgisiz kapatan tek takım oldu.

Spor Alemi'nin haberine göre Obradovic'in öğrencilerinin bu başarısı istatistiklere da yansıdı. Basketbolun nabzını tutan internet sitelerinden "eurobasket.com' da güncellediği listede, Avrupa'nın en iyi takımı olarak Fenerbahçe'yi gösterdi.

Efes 11, Galatasaray 16'ncı

Sarı-Lacivertliler, takımların kendi ligleri ve katıldıkları Avrupa kupasında elde ettiği galibiyet sayısının maç sayısına oranı hesaplanarak hesaplanan indeks puanına göre zirvede yer aldı. CSKA Moskova'nın Fenerbahçe'yi takip ettiği, Valencia'nın üçüncü sırada yer aldığı listede ilk 20'ye iki Türk takımı daha girdi. Euroleague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes 11'inci, Eurocup'ta başarılı bir grafik çizen  Galatasaray da 16'ncı oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçını Martin Strömbergsson yönetecek

Spor Haberleri