Fenerbahçe Arjantinli teknik adamla el sıkıştı

Şili basını, Fenerbahçe'nin Arjantinli teknik adamla anlaştığını yazdı. Haberde Jorge Sampaoli ile anlaşan Fenerbahçe'nin 56 yaşındaki teknik adamla transfer meselelerini bile görüştüğü ileri sürüldü. Sampaoli'nin Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon euro alacağı da yazıldı.

Fenerbahçe'de sezon sonunda kalıp kalmayacağı Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynanacak final maçından sonra belli olacak teknik direktör Vitor Pereira'nın durumu belirsizliğini korurken, Şili basını sürpriz bir iddia ortaya attı. Medyada yer alan haberlerde Fenerbahçe'nin en son Şili Milli Takımı'nı çalıştıran Arjantinli teknik adam Jorge Sampaoli ile anlaştığını iddia etti.

YILLIK 4 MİLYON EURO

Şili'de yayın yapan Mediaset Premium'da yer alan haberde, Sampaoli ile anlaşan Fenerbahçe'nin 56 yaşındaki teknik adamla transfer edilmesi planlanan oyuncuları bile görüştüğü ileri sürüldü. Haberde Sampaoli'nin Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon Euro alacağı da yazıldı.

Fenerbahçe'de sezon sonunda göreve getirilmesi planlanan teknik direktör adayları arasında Manchester City ile yollarını ayıracak Şilili Manuel Pellegrini, Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw ile birlikte Shakhtar Donetsk'i bırakacak Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun isimleri de geçiyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Alper Potuk'un yakın arkadaşı şehit oldu
Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesi yine Van Persie krizi
Fenerbahçe-Sivasspor maçı 11'leri belli oldu

Spor Haberleri