Fenerbahçe-Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. maç haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya gelirken, maçın canlı anlatımı Karar.com adresinde olacak.

 Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 2. maç haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek.

Saat 18.45'te başlayacak ve Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Mücadeleyi ATV naklen yayınlayacak.

İlk maçları firesiz geçtiler

Fenerbahçe, ilk maçında Tuzlaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etmişti. Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor'u da mağlup ederek yoluna firesiz devam edebilmenin hesaplarını yapıyor.

Antalyaspor da ilk maçında PTT 1. Lig takımı Giresunspor'u kendi sahasında 2-1 mağlup etmişti. Antalyaspor ise bu maçtan en azından 1 puan elde edip, Antalya'da oynanacak maç öncesi grup liderliği için avantaj elde etmenin peşinde...

Fenerbahçe'de aslar dinlendi

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen son antrenmanda, Gençlerbirliği ile oynanan lig maçında görev alan oyuncuların dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptığı, diğer futbolcuların ise top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç oynadığı bildirildi.

Portekiz'de dizinden ameliyat edilen Raul Meireles'in antrenmanda yer almadığı, Alper Potuk'un ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Samuel Eto'o yok

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor'un Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Samuel Eto'o'nun yurt dışında özel bir maçta forma giyeceğini, bu nedenle Fenerbahçe maçında oynayamayacağını bildirdi.

Ceylan, Kamerunlu oyuncuları Samuel Eto'o'nun yurt dışında özel bir maçta forma giyeceği için, Fenerbahçe maçında sahada olamayacağını ifade ederek, sahaya çıkan futbolcuların ellerinden geleni yapacağını kaydetti.

Muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE 

Ertuğrul 
Şener
Abdoulaye Ba
Kadlec 
Yasir 
Mehmet Topuz
Ozan Tufan 
Melih 
Muhammed 
Ramazan
Uygar Mert

ANTALYASPOR 

M'Bolhi 
Rıdvan 
Celutska
Lokman
Sakıb
Chico 
Sezer 
Makoun 
Guilherme 
Emre Akbaba
Mbilla Etame

SAAT: 18.45
STAT: ÜLKER 
HAKEM: HALİL UMUT MELER 
YAYIN: ATV & KARAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fenerbahçe maçında atılan taş için 1 maç seyircisiz oynama cezası

Spor Haberleri