Fazıl Özdemir: Olcan Adın kilolu değil, formalar dar

Olcan Adın’ın menajeri Fazıl Özdemir; "Son dönem formalar dar kesim, sanırım insanlar buna aldanarak, bir göz yanılması yaşıyorlar" diye konuştu.

Fazla kilolu olduğu gerekçesiyle Galatasaray taraftarının eleştirdiği isimlerden olan Olcan Adın'ın menajeri durumun göz yanılgısından ibaret olduğunu söylerken nedenini de formaların dar kesin olmasına bağladı.

'BİZİM GÜNDEMİMİZDE AYRILIK YOK'

Radyospor'un haberine göre Olcan'ın Galatasaray'la iki yıllık sözleşmesi daha olduğunu ve kalmak istediğini belirten menajer Fazıl Özdemir, “Yollar ayrılacak şeklinde sözler çıkıyor; ama bizim böyle bir gündemimiz yok. Sözleşmesi devam ediyor. Kulübünü seviyor ve başarılı bir futbolcu Olcan. Göbekli olduğunu iddia ediyorlar. Olcan hiçbir antrenmanı kaçırmadan var gücüyle çalışıyor. Bugüne kadar hiç sakatlanmamış bir oyuncunun nasıl olur da kilo fazlası olur. Son dönem formalar dar kesim, sanırım insanlar buna aldanarak, bir göz yanılması yaşıyorlar. Olcan fiziksel değerleri üst düzeyde, son derece fit bir oyuncu. Aldığı parayla ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Galatasaray’a gelmeden önce aynı koşullarda bir başka takım Olcan’ı transfer etmek istiyordu. Olcan Adın, Türkiye’nin en formda, en değerli oyuncusu olarak Galatasaray’a geldi. Bonservisini Galatasaray aldı. Gelecekle ilgili bir sorun görmüyoruz. Yönetim davet eder, diğer başka bir konuda konuşmak isterse konuşuruz.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Necati Ateş Galatasaray'da ücret almadan oynamaya hazır
Galatasaray'da futbol takımının patronu artık Alp Yalman
Jan Olde Riekerink: Kırılma anı Fenerbahçe maçı

Spor Haberleri