Fatih Terim'den veda sinyali: 'Bu süreç benle ya da bensiz...'

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın mensuplarıyla düzenlediği sohbet toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fatih Terim, EURO 2016 sonrası için sarfettiği sözleriyle adeta Milli Takım'a veda sinyali verdi. Deneyimli teknik adam, "Milli Takım EURO 2016'dan sonra 2018 Dünya Kupası hazırlıklarına başlayacak. Bu süreç ya benle ya da bensiz devam edecek" dedi.

Basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeden önce gazetecilere seslenerek, "Arkadaşlar bu resme girin bir daha bulamazsınız..." dedi.

Hırvatistan maçına da değinen Terim "Hırvatistan maçı hiçbirimizin beklemediği bir sonuç oldu, kötü oynadık. Sosyal medya öyle bir mecra ki, birisi kuyuya taş atıyor, hadi uğraşın işiniz yoksa. Milli Takımı herkes burada görmek istiyordu, keşke biz de olsak bayrağımız Eyfel'de dalgalansa diyordu ama daha ilk yenilgide saldırıya uğruyoruz, kazanınca her şey güzel kaybedince bir şeyler bulunuyor" dedi.

'KADROYA ALMADIĞIMIZ OYUNCU PİŞMANLIĞI YOK'

Kadroya almadığı futbolcu pişmanlığı olmadığını belirten başarılı teknik direktör, "Hırvatistan'ı çok kaleci degajına mecbur ettik. Ama bizim sıkıntımız ikinci toplarda oldu. Bu takım yedeğine kadar istikrarlı. Oğuzhan bizim en az top kaybeden oyuncumuz. Benim çok güvendiğim bir oyuncu. Hakan, Oğuzhan ve Ozan'dan çok şey bekliyorum. Oğuzhan her tarafta oynayabilir ofansif anlamda. Bunu diyeyim de sağ beke koymayın. 18’in civarında her şeyi yapabilecek bir oyuncu Oğuzhan. Ben, Nihat ve Tuncay dün İspanya maçını seyrettik" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fatih Terim tercüman Türker Tozar'a sinirlendi, apar topar salondan ayrıldı!
Arda Turan İspanyol gazeteciye sinirlendi
Ozan Tufan o pozisyonla ilgili ilk kez konuştu: 'Saniyelik bir olay...'

Spor Haberleri