Fatih Terim'den millilere sert eleştiri: 45 dakika sabredebildim

A milli takımın Katar'la yaptığı hazırlık maçı sonrası Fatih Terim ve oyuncular açıklamalarda bulundu. Terim maçın ilk yarısına ilişkin " 45 dakika sabredebildim, sonra müdahale ettim" dedi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Katar'la oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından Fatih Terim ve oyuncular açıklamalarda bulundu.

"Beni yanıltmadılar"

Milli takımın Brezilya maçından beri kaybetmediğini vurgulayan Fatih Terim, "Brezilya maçını unutmamız mümkün değil. O maçtan beri 1 yıldır, 10 maç, 8'ini kazandık, ikisinde berabere kaldık. Oyuncular beni yanıltmadılar. Böyle rahat bir maçı hak ediyorlardı." diye konuştu.

"45 dakika sabredebildim"

Oyuna müdahale etmek zorunda kaldığını belirten Terim, "Ben de 45 dakika sabredebildim. Sonrasında mecburen müdahale ettim. Onlar da ikinci yarıda bunun bilincinde oynadılar. Katar'ın iyi bir takım olduğunu söylemiştim. Kaybedebilirdik de." dedi.

Emre Çolak, Caner Erkin ve Yunus Mallı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan teknik adam sözlerini, "Emre çok iyi bir oyuncu. Çabukluğunun üzerine koyacaktır. Caner'i ayrı tutuyorum, bizim için çok önemli bir oyuncu. Sol bekte 4 oyuncumuz var. İkisi bizimle olacak.

"Atınç ilk yarıda kötüydü"

Atınç uzun süredir oynamıyordu. İlk yarıda kötüydü ama çıkarmadım. İkinci yarıda iyi de oynadı. Yunus dar alanda geçen maçlarda bize çok faydalı olacak. Her oyuncumdan memnunum." diye sonlandırdı.

Hakan: Çok şans verdik

Maç sonu açıklamalarda bulnan Hakan Çalhanoğlu, "Yunus ilk kez oynadı. İlk kez formayı giyen arkadaşları tebrik ediyorum. İlk yarıda iyi başlamadık. Rakibe çok şans verdik ve biz de pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarıda giren oyuncular iyi katkı yaptı ve maçı kazandık.

Bugün serbest vuruşları iyi kullanamadım. Bireysel olarak bugün iyi oynamadım. Bazen olmuyor. Çalışmam lazım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Türkiye Katar'ı 2-1 mağlup etti

Spor Haberleri