Fatih Terim, Milli Takım'dan Galatasaray'a kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın Kazakistan maçında ısınırken sahayı terk eden ve bir daha kadroya alınmayan Volkan Demirel hakkında konuştu.

Fatih Terim, A Milli Takım'ın Kazakistan maçında ısınırken sahayı terk eden ve bir daha kadroya alınmayan Volkan Demirel hakkında konuştu.

VOLKAN DEMİREL'İ İLK KEZ OYNATAN BENİM"

Bel fıtığı nedeniyle hakkında ameliyat kararı alınan Volkan Demirel'le ilgili açıklama yapan Terim, "Volkan'a geçmiş olsun. Onu ilk milli takımda oynatan hocayım. Bu sefer böyle bir seçim yaptık. Yine Volkan ama bu kez Volkan Babacan var. Volkan'dan çok memnunum. Çok sıkıntılı dönemleri çok iyi geçti. Speküle edilen bir konumdasınız, bunu kaldırmak kolay değil ama bize müthiş maçlar oynadı. Ağzını açmadan bunları yaptı hem de. Kolay değil" ifadelerini kullandı.

"BENİM EVLADIM"

Volkan Demirel ile bir sorunu olmadığını belirten Terim, "Volkan Demirel benim çok sevdiğim kalecilerimden. Evladım ve kardeşim olan bir oyuncu. Atıldı, kötü goller yedi, yine şans verdim. Benim için böyle bir şey söz konusu değil. İnandığım kimse ona şans verdim. Dün Volkan Demirel'di bugün Volkan Babacan, yarın Onur olur, sonradan Harun olur" dedi.

'GALATASARAY...'

Galatasaray’a kapris yapmasının mümkün olmadığını ifade eden Fatih Terim, şahıslarla problemin olduğunu söyledi ve eski başkan Ünal Aysal dönemindeki sıkıntılara atıf yaptı.

İşte Terim’in sözleri:

"Ben tamamen buraya konsantreyim. Bu çok önemli bir şey. Galatasaraylılar’ın da buraya saygı duyacakları kadar beni sevdiklerini ve Galatasaray’ı sevdiklerini biliyorum… Ben Galatasaray’ın yaşayan efsanelerinden biriyim. Divan üyesiyim. Eski futbolcularından biriyim ve teknik direktörlük yaptım. Bizi bazı şeyler acıtsa da incitse de, camiamıza kapris yapacak halimiz yok. Kişiilerle olur işimiz. Gerekirse görüşürüm hiçbir sorun olmaz. Çıkar doğruyu da söylerim; ama şu anda benim için varsa yoksa Türkiye’dir, milli takımdır, Fransa’dır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Volkan Demirel: Sezon başında takıma katılacağım
Aykut Kocaman'dan Fatih Terim'e serzeniş
Fatih Terim Milli Takım kadrosunu açıkladı

Spor Haberleri