Fatih Terim, derbide galibiyet değil 6-0 istiyor

Galatasaray Fenerbahçe maçı, Sarı Kırmızılılar kritik bir derbiye dönüştü. Kötü günler geçiren ve 15. sırada bulunan Fenerbahçe, Galatasaray için kolay lokma olacak mı? Futbolseverlerin cevabını merak ettiği soru Fatih Terim için başka bir anlam taşıyor. Unutulmayan 6-0'ın rövanşını isteyen Terim, öğrencilerine galibiyet değil, fark istediğini söyledi.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisine ayrı bir motivasyonla hazırlandı. Teknik direktörü Fatih Terim'in, hafta başından beri Fenerbahçe'yi farklı bir skorla yenmek için çalışmalar yaptırdığı belirtildi. 

6-0 PLANLARI

6-0'ın rövanşını almayı planlayan tecrübeli teknik adamın antrenmanlarda hücum setleri üzerine çalışmalar yaptırdığı kadedilirken, farklı galibiyet için Florya'da plan üstüne plan yaptığı konuşuluyor. Fenerbahçe'nin ligdeki formsuzluğundan yararlanmak isteyen Fatih hoca, derbide erken gol bularak hedefe ulaşma peşinde. Bunun için ilk dakikalarda yoğun bir pres uygulatacak.

İŞTE UNUTULMAYAN 6-0'LIK MAÇ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi: 1 milyar TL'lik kapışma
Derbinin VAR’ı Ali Palabıyık
Derbi öncesi videolu kapışma

Spor Haberleri