Fatih Altaylı: Galatasaray acilen Dursun Özbek'ten kurtulmalı

Fatih Altaylı, 17 Mayıs'ta gerçekleşen Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasının kutlama yemeğinde yaşananları anlattı.

Gazete Habertürk yazarı Fatih Altaylı, 17 Mayıs'ta gerçekleşen Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasının kutlama yemeğinde yaşananları anlattı.

'GALATASARAY ACİLEN KURTULMALI'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kulüp için iyi niyetli söylenenleri başka bir anlamda değerlendirdiğini belirten Altaylı, Dursun Özbek'in Galatasaray'ı bilmediğini ifade etti ve "Galatasaray, acilen bu başkandan kurtulmalı" diye konuştu.

Altaylı, Galatasaray yönetiminin Mircea Lucescu'ya teklif yapmadığını da iddia ederek, "Dursun Özbek, Lucescu ile görüştüyse ben ne olayım diyorum. Lucescu, Galatasaray'dan teklif alsa Türkiye'den arayacağı 3-5 isim var. Bizi arardı" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Fatih Altaylı hakkında zorla getirilme kararı
Fernando Muslera: Teklifler gazetecilere geliyor

Spor Haberleri