EURO 2016'da Türkiye gruptan nasıl üçüncü çıkar?

Hırvatistan'ın ardından İspanya karşısında da etkisiz bir futbol sergileyen Türkiye'nin gruptan çıkma şansı henüz bitmedi. Ay-yıldızlı takım gruptaki son maçta Çek Cumhuriyeti'ni yenerse Euro 2016 serüvenine devam etme şansına hala sahip.

A Milli Futbol Takımı, Euro 2016 D Grubu’nda İspanya’ya karşısındaki etkisiz futbolu sonucunda 3-0 yenilerek ağır bir darbe aldı ve grupta 0 puanla sonuncu tek takım oldu. Milliler’in gruptan çıkmak için tek bir şansı var: Çek Cumhuriyeti’ni yenmek.

ÇEK MAÇINI KAZANIP DİĞER MAÇLARI BEKLEYECEK

Grupta ilk iki sırada olma şansını İspanya yenilgisi ile birlikte yitiren ay-yıldızlılar, Çekler’i yenmeleri durumunda Euro 2016 D Grubu’nu üçüncü diğer gruplardaki sonuçları bekleyecek.

21 Haziran Salı günü gruptaki son maçını Çek Cumhuriyeti ile oynayacak olan Türkiye, rakibini yenmesi durumunda 1 puanlı rakibini geçerek grubu 3. sırada bitirecek. Türkiye puan ve averaj olarak en iyi 4 grup üçüncüsü arasında yer alabilirse tur atlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Rıdvan Dilmen'den Arda Turan yorumu: Canımı çok ama çok acıttı
Tomas Rosicky: Türkiye maçında oynamayacağım
Arda Turan'dan eleştirilere ilk yanıt geldi

Spor Haberleri