Eto'o Morais'in yokluğunu aratmıyor

Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle tedavisi süren kırmızı beyazlı takımın Kamerunlu golcüsü Eto'o, eşofmanlarını giyerek takımının antrenmanını antrenör Erol Malkoç'la birlikte izledi, zaman zaman da arkadaşlarına çeşitli uyarılarda bulundu.

Pazar günü deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Antalyaspor, maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda sürdürdü. Antrenmanı beyin kanaması geçirdiği için hastanede tedavisi süren teknik direktör Jose Morais'in yardımcısı Erol Malkoç yönetti. Kasığındaki ağrı olan Samuel Eto'o çalışmaya katılmadı.

Antrenmanda 2 gruba ayrılan kırmızı beyazlı takım, istasyon çalışması ve ardından küçük sahada maç yaptı. Sağ arka adalesinde yırtık olan Mbilla ile gribal enfeksiyon nedeniyle Enguene antrenmana katılmadı. Grip olan Celustka da takımdan ayrı koşu yaptı.

Başkan Gencer antrenmanı izledi

Antrenmanı izleyen Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, antrenman sonunda Eto'o ile kısa süre görüşme yaptı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Gencer, Fenerbahçe galibiyetini unutup, futbolcularının Eskişehirspor maçına odaklanması gerektiğini vurguladı.

Eskişehirspor maçının önemine dikkati çeken Başkan Gencer, şöyle konuştu: "Asıl önemli olan yenmemiz gereken rakiplerimiz ile oynayacağımız maçlar. Büyükleri yenmek mutluluk verir, motive eder ama bundan sonraki 4 maçlık seride en az 3 galibiyetle çıkmamız gerekiyor. Sivil toplum kuruluşlarımız da Antalyaspor'a destek vermeli."

Morais bu hafta taburcu olacak

Hastanede tedavi gören teknik direktörleri Morais'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Başkan Gencer, şunları söyledi: "Hiçbir sorunu yok. Cuma ya da en geç pazartesi taburcu olacak. Eskişehirspor maçından sonraki Çaykur Rizespor maçında kulübede olabileceğini söylüyorlar. Hastanede olmasına rağmen sürekli çalışıyor. Orada da toplantı yapıyor. Beyin kanaması geçirmemiş gibi konsantre olmuş durumda. Orada olmaktan son derece rahatsız. Hırsı ve heyecanı aynı şekilde devam ediyor. Önümüzdeki hafta antrenman sahasında görürüz tahminim."

Eto'o'nun da antrenmanlarda antrenör Erol Malkoç'a yardım ettiğini belirten Başkan Gencer, Morais'in takımının başına geçmesinden sonra bile Kamerunlu golcünün üzerine düşen görevi yapacağını söylerken şöyle dedi: "Morais olsa da Eto'o elini taşın altına koyacak. Takım kaptanı olarak üzerine düşeni yapacaktır. Bizim ondan beklentimiz var. Burada komutanın kim olacağı değil, herkes elini taşın altına koyması gerekiyor. Toplantılarımız neticesinde yaşanan farklılığı Fenerbahçe maçında gördük. Bu farklılığının devam etmesini istiyoruz."

ANTALYA / DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in pazartesi günü taburcu oluyor
Antalyaspor: Fenerbahçe'ye karşı bir imada bulunmadık

Spor Haberleri