Ersun Yanal: Arda Turan Milli Takım'ı bırakıyorsan bırak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Milli Takım kaptanı Arda Turan'ı çok kızdıracak açıklamalarda bulunarak; 'Çok da umrumuzdaydı kardeşim, bırakıyorsan bırak' diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, EURO 2016'daki ilk 2 maçında hayal kırıklığı yaratan A Milli Takımımız'da yaşanan prim tartışmaları ve Arda Turan'ın milli takımı bırakmayı düşündüğü iddiası için çarpıcı yorumlar yaptı.

Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını Lig TV için yorumlayan Ersun Yanal, milli formayı giymenin en büyük prim olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

'BIRAKIYORSAN BIRAK'

"Hani diyorlar ya 'Ben gidiyorum oynamayacağım.' diye. Çok da umrumuzdaydı kardeşim, bırakıyorsan bırak! Tarih kimleri unuttu. Milli Takım'da prim almasan ne olur? Milli formayı giymek en büyük prim zaten. Eğer yeteneklerimizle egomuzu dengeye oturtamazsak bir bina gibi çökeriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İspanya maçı sonrası Arda Turan'ın evine yumurta atıldı

Spor Haberleri