Ergin Ataman: Galatasaray Odebank'tan ayrılabilirim

Galatasaray Odeabank ve Türkiye A Milli Takım Baş Antrenörü Ergin Ataman Beşiktaş’tan ayrılmasına neden olan maddi krizin bir benzerinin, sezon sonunda Galatasaray’da yaşanması halinde görevi bırakabileceğini söyledi.

Galatasaray’ın yaşadığı ekonomik kriz, sezon sonunda basketbola takımına da sıçrayabilir. CnnTürk’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan Galatasaray Odeabank ve Türkiye A Milli Takım Baş Antrenörü Ergin Ataman, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Spordaki tüm branşlarda bütçenin önemine dikkat çeken Ergin Ataman, 2012 yılında Beşiktaş’tan ayrılmasına neden olan maddi krizin bir benzerinin, sezon sonunda Galatasaray’da yaşanması halinde görevinden ayrılabileceğini söyledi.

"BENİM SOYUNMA ODAMA GİREMEZLER"

Kulüp yöneticilerinin ve özellikle başkanların Türkiye’de medyada çok fazla yer almasını da eleştiren Ergin Ataman, “Hiçbir başkan ya da yönetici benim soyunma odama giremez” dedi.

"ENES'İN KİŞİLİĞİ HAZIR DEĞİL"

"Enes Kanter çok iyi bir basketbolcu. Bunu da performansıyla gösteriyor. Bizim görevimiz, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek. Enes’in geçmişte bir sıkıntıları oldu. 2 sene önce milli takıma geldiğimde, beyaz sayfa açtım. Enes ısrarla benimle görüşmedi. Türkiye’deyken görüşmek istediğimi menajerine, ailesine bildirdi. 'Enes, Milli Takım'a gelecek' mesajını yolladılar bana. Biz her şeye rağmen Enes’i milli takıma davet ettik. Kamptan 1 ay önce dizinden ameliyat olacağını söyledi ve bizi yalnız bıraktı. Avrupa Şampiyonası’ndan elendiğimizde bir tweet atarak, dalga geçmiş. O zaman ben çalıştırmıyordum milli takımı. Bu takım arkadaşlarının çok gücüne gitmiş. Enes’in bazı siyasi mesajları yayınlaması pek hoş olmadı. Sosyal medyayı ben siyasi görüşlerimi paylaşmak için kullanmıyorum. Enes’in şu anki durumu; Enes’in bizimle olmasında sıkıntı var. Teknik olarak demiyorum ama kişilik olarak bizimle olamaz, Milli Takım'a gelemez. Enes, Türkiye’den yetişmiş bir sporcumuz. İnşallah kendisi daha da olgunlaşır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ergin Ataman ve Enes Kanter sosyal medyada kapıştı
Ünal Aysal: Geri dönmemi önlemek istiyorlar
Ergin Ataman: Kombine fiyatları normal

Spor Haberleri