Erdoğan'dan Paris saldırısıyla ilgili açıklama: Sözün bittiği yerdeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'nın Başkenti Paris'te düzenlenen terör saldırıları sonrası açıklama yaptı. Fransa halkının acısını paylaşan Erdoğan "Terörizmle mücadelede sözün bittiği yerdeyiz. Terör konusunda ilkeli tavrımız devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan Fransa'nın Başkenti Paris'te düzenlenen terör saldırılarının ardından açıklama yaptı. Erdoğan terörü 30 yıldır yaşayan bir ülke olarak Fransa'da yaşanan acının gayet iyi anlaşıldığını söyledi.

Erdoğan'ın konuşmasında satırbaşları şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'teki saldırıyla ilgili, "Ülkem ve milletim adına mevkidaşım Sayın Hollande'a ve Fransız halkına kayıpları için taziyelerimi sunuyor yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

"Saldırıların izahi mümkün değildir"

"Bir konser salonunda yaşanan rehin alma hadisesinin de hiçbir insani ve ahlaki değerle izahı mümkün değildir. Bu elim hadise, terörizm konusunda uzun süredir dile getirdiğimiz hassasiyetlerin ne kadar isabetli olduğunu acı bir şekilde göstermiştir"

"Terörle mücadelede sözün bittiği yerdeyiz"

Terörle mücadelede sözün bittiği yerdeyiz.Terörün dili dini ırkı milleti olmaz. Teröristin terörün hepsi kötüdür. Senin teröristin kötü benimki iyi mantığını artık kenara bırakmak gerekir.

Şuanda Fransa'da yaşanan acıyı iyi anlıyoruz. Tüm Fransız halkıyla aynı acıyı paylaştığımızı aktarmak istiyorum.

"Terörizm konusundaki ilkeli tavrmız devam edecek"

Türkiye olarak terörizm konusunda ilkeli tavrımızı bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz. Ankara'daki, Suruç'taki, Gaziantep'deki, Diyarbakır'daki, Şırnak'taki ülkemin insanları bunları çok iyi bilir, ne düşünüyorsak ne düşündüysek şunu bilmenizi isterim ki, Paris'teki eylemler için de aynısını düşünüyor, hissediyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Erdoğan: Teröre karşı mücadele platformu oluşturulmalı
Erdoğan'dan Hollande'a başsağlığı telefonu
Erdoğan Twitter'dan Paris saldırılarını Fransızca kınadı

Güncel Haberleri