Erdoğan: Çavuşoğlu ve Akar ile telefon görüşmesi yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başika'daki saldırı ve akabinde bölgede yaşanan gelişmeler hakkında Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başika'daki saldırı ve akabinde bölgede yaşanan gelişmeler hakkında Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile birer telefon görüşmesi yaparak bilgi aldı.

Ayrıntılı bilgi aldı

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili olarak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birer telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki makamında bulunduğu sırada yaptığı telefon görüşmelerinde, Çavuşoğlu ve Akar'dan saldırıya ve gelişmelere ilişkin ayrıntılı bilgi aldığı kaydedildi.

ANKARA/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Davutoğlu: Sınırlarımızın güvenliği sınırötesinde başlar

Güncel Haberleri