Engin İpekoğlu: Süper Lig'de kalmak zor

PTT 1. Lig'in şampiyonu Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, Süper Lig'de devamlılığı olan bir takım oluşturmak istediklerini söyledi.

Bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 12 yıllık özlemini sona erdiren Turuncu-Beyazlı ekibin çalıştırıcısı, yönetimle yeni sezon planlamasına başladıklarını bildirdi. PTT 1. Lig'de iyi bir sezon geçirdiklerini ve hak ederek şampiyon olduklarını vurgulayan İpekoğlu, "Çıkmak ne kadar zorsa düşmek de bir o kadar kolay. Süper Lig'de kalmak zor. Bir istatistik var, 3 takımdan 2'si bir sonraki sene küme düşüyor. Biz bu istatistik içine girmek istemiyoruz" dedi.

"YABANCI TRANSFERİ ÇOK ÖNEMLİ"

Geçen haftadan itibaren başkan Bayram Akgül ile çalışmalara başladıklarını anlatan İpekoğlu, şunları söyledi: "Burada belirleyici unsurlar, alacağımız yabancı oyuncuların kalitesi. Yabancı transferi biraz riskli bir iştir. Biz de başkanımızla, yaklaşık 7-8 gündür bu konuda ciddi çalışma yaptık. Takımımıza katkı sağlayabileceğimizi düşündüğümüz oyuncuları inşallah alırız. Bunun dışında özellikle genç oyuncuları tutma çabası içinde olacağız. Tabii ki kulübümüzün menfaatleri de düşünülecek. Bize katkı sağlayacak oyuncuları transfer edeceğiz ama bunu henüz sayısal olarak belirlemedik."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Adanaspor'un 12 yıllık Süper Lig özlemi bitiyor
Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif: Ezikler! Biz her sene sizin 10 senede bir geldiğiniz yerdeyiz

Spor Haberleri