Emre'ye darp raporu verildi, Ak'ın silahına el konuldu

Beşiktaşlı taraftarlara silah çektiği iddia edilen Orhan Ak'ın silahına Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından el konuldu. Emre'nin hastane raporunda ise vücudunda morluklar oluştuğu belirtildi.

Emre Belözoğlu, Eskihisar Jandarma Karakolu'nda ifade verdikten sonra Gebze Adliyesi'ne geldi. Burada da yaklaşık yarım saat kaldıktan sonra adliyeden ayrıldı. Belözoğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapsız bırakırken, Gebze Adliyesi'ne savcıyı ziyarete geldiğini söyledi. 
 
 


Orhan Ak'ın silahına el kondu

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu ile Beşiktaşlı taraftarların feribotta kavgası sırasında ruhsatlı tabancasını çeken Orhan Ak'ın, "Dağılmazsanız ateş açarım" diye bağırdığı ileri sürüldü. Bu sıradaki itiş kakış sırasında Orhan Ak'ın yere düşürdüğünü söylediği tabancasına Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından el konulduğu bildirildi. 
 
 


Emre'nin vücudunda morluklar var

Bu arada, olay sonrasında Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde muane olan Emre Belezoğlu'na, sırtında ve göğsünün alt kesiminde morluklar oluştuğuna dair rapor tutulduğu öğrenildi.

GEBZE / DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Emre'ye saldıranlar kamerada
'Emre'yi dövdük, Akhisar'a gidiyoruz...'

Spor Haberleri