Emre Güral: Transfer görüşmelerim sürüyor

Galatasaray ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılan Emre Güral konuştu. Şuan Almanya’da olduğunu belirten 27 yaşındaki golcü burada bir kaç kulüpte transfer görüşmesi yaptığını söyledi.

İsmi Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir ve son olarak Kasımpaşa ile anılan Emre Güral transferi ile ilgili Sporcope.com’a açıklamalarda bulundu. Emre Almanya’da şuanda bir kaç takımla transfer görüşmesi yaptığnını söyledi.

Galatasaray’dan haber bekleyen ve ismi Beşiktaş, Başakşehir ve Kasımpaşa ile de anılan Emre Güral Almanya yolcusu. Bir süredir Florya’da yaşamaya başlayan ve çalışmalarını burada sürdüren Emre Güral Almanya’ya transfer görüşmesi için gittiğini söyledi.

“ALMANYA’DA TRANSFER GÖRÜŞMESİ YAPIYORUM”

Eskişehirspor ile sözleşmesini sezon devam ederken fesh eden Emre “Almanya’da 2-3 takımdan teklif vardı. Transfer görüşmeleri için 1 haftadır buradayım. Görüşmeler sürüyor. Türkiye’den de teklifler var. Benim ve ailem için en iyi teklifi değerlendireceğim. Yakın zamanda yeni takımım belli olacak” dedi.

Golcü futbolcu Emre Güral Eskişehirspor ile çıktığı 21 maçta 9 gol atmış 3 de asist yapmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

PAOK'tan Beşiktaş'a Boyko için resmi teklif

Spor Haberleri