Emenike'depremi büyüyor- İşte Emenike'nin yeni adresi

Emenike, Al Ain takımında krize neden oldu. 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Al Ain takımına kiralanan 28 yaşındaki tecrübeli forvet, sergilediği performans ile eleştirilerin odak noktası oldu. Birleşik Arap Emirlikleri kulübü Emenike ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.

Klubün resmi sitesinde Nijeryalı forvetin ismini de silen Al Ain Kulübü, Danilo Asprilla ve Douglas’ı da renkelerine bağladı. Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Mohammed Obeid Hamdoun, sadece Emenike için değil Babel hakkında da şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

'Emenike Çin takımına transfer olabilir'

Mohammed Obeid Hamdoun, “Rayn Babel’in Fenerbahçe’de futbol oynayacağını düşünüyorum. Emenike ise Çin takımına transfer olabilir ya da Fenerbahçe’ye geri dönebilir. Böyle şeyler futbolda normal. Emenike buraya geldi ve ligde sadece 7 gol atabildi.” şeklinde konuştu.

'Emenike'ye teşekkür ediyorum'

Klübün teknik patronu, Zlatko Dalic ise iki futbolcuya,”Bizimle geçirdikleri 6 ay için Emenike ve Babel’e teşekkür ediyorum. Her ikisine de yeni takımlarında başarılar diliyorum.” sözleriyle 2 yıldıza veda etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Emenike Fenerbahçe'ye dönmeyecek

Spor Haberleri