El Chapo'nun yerine geçen Geron Gálvez yakalandı

Dünyaca ünlü uyuşturucu baronu El Chapo'nun yerine geçen 34 yaşındaki Geron Gálvez uluslararası tutuklama emriyle uzun süredir aranıyordu. Kolombiya'da bir alışveriş merkezinde polisler tarafından yakalanan baron Peru'ya gönderildi.

[Karar]

Meksikalı uyuşturucu baronu El Chapo'nun ocak ayında tutuklamasından sonra onun yerine geçen 34 yaşındaki Geron Gálvez uluslararası tutuklama emriyle uzun süredir polisler tarafından aranıyordu. Kolombiya ve Peru hükumeti Gálvez'i yakalamak için sıkı bir işbirliği yaptı. El Chapo'nun halefi, başarılı bir operasyon sonunda Kolombiya'da bir alışveriş merkezinde polisler tarafından tutuklanarak ülkesi Peru'ya gönderildi. 

101 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Peru'nun en çok aranan kişilerin listestesinde yer alan uyuşturucu baronu Geron Gálvez 101 kişiyi öldürmekle, kara para aklamakla ve uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanıyor. Kolombiya'da bir restoran'da arkadaşlarıyla yemek yerken polisler tarafından tutuklanan Gálvez, özel bir uçakla polisler eşliğinde Peru'ya gönderildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Baron Chapo futbola el attı
Meksikalı uyuşturucu kartelinden IŞİD'e tehdit

Dünya Haberleri