Yerli otomobil Togg'da tarih belli oldu! 5 Farklı model için seri üretime başlıyor... İşte o tarihler

Togg otomobil yerli ilk otomobilimiz! Togg otomobili satışa çıkmaya hazırlanıyor! Peki Togg otomobil ne zaman satışa çıkacak? Otomobil nerede sergileniyor? Otomobilin iç ve dış görüntüsü nasıl? İşte detaylar...

Togg otomabil Türkiye'nin milli otomobili olarak satışa çıkmaya başlayacak. 2023'te çıkması planlanan otomobil 5 farklı model olarak üretilecek. Peki Togg otomobilden kaç adet üretilecek? Özellikleri neler? Togg otomobil ile ilgili merak edilenler...

Togg otomobil ilk olarak C SUV serisi ile çıkmaya hazırlanıyor. Bu otomobil çok sayıda üretilmeyecek olsa da markanın tanıtımı için ideal bir araba seçimi olduğu düşünülüyor. Galataport İstanbul'da otomobil tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Togg açıklamasına göre; ocak ayında ilk tanıtım gerçekleşecek. Tanıtım Tüketici Elektroniği Fuarında yapılacak. 15 Eylül'de Galataport İstanbul Doğuş Meydanında gösterilmeye başladı. Gösterim 15 Ekim'de son bulacak. Togg araba yeşil rengi ile doğa dostu olduğunu da gösteriyor. Avrupa'nın 2. en büyük LEED Platin sertifikalı projesi ünvanını alan da Galataport İstanbul oldu.

KAPILAR BİR KİTAP GİBİ AÇILIYOR

Togg aracın görüntüsü büyülüyor. Dinç ve yenilenen bir fastback'e sahip. Arka ve ön tasarımları ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Önünde bulunan marka amblemi olan Togg ise Doğu ve Batı'nın birlikteliğini sembolize ediyor.

Murat Günak'ın liderlik ettiği ve Togg dizayncıları ile lale özelliği gözler önüne seriliyor. Kapıları ise bir kitap gibi açılıyor. Dış görünüşü kadar iç görünüşü de otomobil sevenlerin dikkatini çekmeyi başardı.


İÇ MEKANDA ENTEGRE EMNİYET KEMERLERİNE SAHİP 4 ADET TEKLİ KOLTUK

Togg arabasının iç dizaynı gözleri adeta büyülüyor. 4 adet tek koltuktan oluşup, entegre emniyet kemeri bulunuyor. Diğer arabalarda olan orta sütun, Togg markalı yerli otomobilimizde bulunmuyor. Böylece 2 kapı açıldığında ortak kullanım alanı gibi bir alan ortaya çıkıyor. Ön koltuklarda renk açık tutulurken, arka koltuklarda ise koyu renk tercih edilmiş. Alışagelmiş siyah emniyet kemerlerinin yanı sıra Togg otomobilde mavi renk emniyet kemeri kullanılmış.

EKİM AYINDA SERİ ÜRETİME HAZIR HALE GELECEK

Togg otomobilin C SUV modeli Ekim ayında üretilmeye başlayacak. Togg otomobilin satışı planlanan tarih ise 2023 yılında ilk aylarda olacağı söyleniyor. 

Haberleri