Yatırım yapacaklar dikkat! 21 bin TL’ye arsa sahibi olabilirsiniz! 25 Nisan’a kadar başvuru yapın

Arsa ve arazi satın almak isteyenler için kaçırılmaz fırsatlar sunuluyor. Milli Emlak yeni ilanlarını yayınladı. Artvin Şavşat'ta satışa çıkarılan arazi için ihale yapılacağı duyuruldu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Yatırımını arsa ve araziden yana kullanmak isteyen vatandaşlar için yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. Milli Emlak Artvin Şavşat'ta satışa sunulan arazinin ihaleye çıkarılacağını belirtti. 257,88 metrekare yüzölçümüne sahip arazi için 25 Nisan 2023 tarihi saat 10.15'te ihale yapılacağı duyuruldu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

MİLLİ EMLAK'TAN YENİ İLANLAR

Yatırım yapmak için farklı yöntemleri tercih eden vatandaşlar araştırma yaparken arsa ve arazi satın almak isteyenler ise araştırmalarına devam ediyor. İhale için araştırmalarına devam eden kişiler arazinin konumu imar durumu ve Detaylar hakkında araştırmalarını hızlandırdı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında arsa ve arazi ilanları için Nisan 2023 tarihi işaret edildi. Resmi web sitesi üzerinden yayınlanan ilanlar kapsamında arsa ve arazi satışlarının KDV'den muaf tutulduğu belirtildi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalar ile birlikte Artvin Şavşat'ta 257,88 metrekare büyüklüğünde bir arazinin satışa çıkarıldığı aktarıldı. Arazi için belirlenen taşınmaz numarası ise 08070101746 olarak açıklandı. Arsa için muhammen Bedeli için 21.000 TL ödeme istenirken ihalenin 25 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşeceği belirtildi. İhale saat 10.15'te yapılacak.

Arazi için istenen teminat bedeli 6.300 TL olurken iletişim bilgileri de internet sitesi üzerinden yayınlandı. Arazinin imar durumunun olmadığı ifade edilirken konu hakkındaki detayları Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi web sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Ekonomi Haberleri