Dursun Özbek: UEFA'dan transfer cezamız yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunurken, UEFA tarafından Galatasaray'a herhangi bir transfer sınırlaması getirilmediğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarıyla sohbet toplantısında bir araya geldi. Özbek, UEFA tarafından Galatasaray'a herhangi bir transfer sınırlaması getirilmediğini açıkladı ve bütçeleri doğrultusunda 2-3 transfer daha yapacaklarını ifade etti.

'CEZA YÖNETİM KURULU KARARIDIR'

Futbolculara verilen cezaların yönetim kurulunun kararı olduğunu vurgulayan Özbek, "Galatasaray taraftarı takımını izlemeye gelecektir. Hiçbir endişem yok. Galatasaray taraftarı takımını seyretmeden yapamaz. Cezalar yönetim kararıdır. Ceza kalkacaksa neden verildi? Artık bu soruya cevap vermek istemiyorum. Yönetim Kurulu kararıdır." dedi.

'UEFA'DAN TRANSFERİ YASAĞI YOK'

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Özbek, "UEFA, Galatasaray'a herhangi bir transfer yasağı getirmemiştir. Transfer sınırlaması yoktur. Bütçemizi aşmadan başarıya götürecek oyuncuları transfer edeceğiz. Galatasaray UEFA kriterlerine dikkat ediyor. Galatasaray, bütçesini aşacak hiçbir transfere girmez. 2-3 oyuncu transfer yapmak istiyoruz. Göndermek istediğimiz oyuncular da var. Finansal dengeyi sağlıklı tutmak çok önemli" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın bu sezon tüm kupalara talip olduğunun altını çizen Özbek, "Şampiyonluk Galatasaray'ın vazgeçilmez hedeflerinden biridir. Bu sezon ne kadar kupa varsa almak istiyoruz. Kupa dediğinizde Galatasaray başka" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray'ın poster çekiminde Dzemaili, Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın yer almadı
Galatasaray Lassana Diarra için Fransa'ya çıkarma yaptı
Galatasaray Doktoru Yener İnce: Podolski 2-3 hafta yok

Spor Haberleri