Dursun Özbek Mustafa Denizli'yi getirecek

Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına kimin geleceği merak konusuydu. Dün yapılan yönetim toplantısında isimin belirlendiği ve Mustafa Denizli'yi bizzat Dursun Özbek'in getireceği iddia edildi.

3 büyükleri şampiyon yapan tek hoca olan Mustafa Denizli ile sarı kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek bizzat görüşecek. Hürriyet’in haberine göre bu zirvede Denizli’ye yönetimlerinin görev süresini kapsayacak şekilde, yani 2.5 yıllık bir sözleşme teklifi sunulacak.

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran sarı kırmızılı yönetim, boşalan teknik direktörlük koltuğu için beklendiği gibi Mustafa Denizli ismi üzerinde birleşti.

"Bu konuyu bana bırakın"

Türk Telekom Arena’da dün yapılan toplantıda durum değerlendirmesi yapılırken teknik adam konusunda idareciler herhangi bir görüş belirtmezken Başkan Dursun Özbek toplantıda kısa ve öz konuştu. Başkan Özbek “Bu konuyu bana bırakın. Ve bana güvenin. Bu işi ben bitireceğim ve bizzat ilgileneceğim” ifadelerini kullandı.

Her konu konuşulacak

3 büyükleri şampiyon yapan tek hoca olan Denizli konusunda tüm süreci Özbek yönetecek. Galatasaray Başkanı Özbek, Denizli ile başbaşa bir görüşme yapacak. Bu zirvede tekliflerini tecrübeli hocaya sunacak.

Takım planlaması, kadro yapısı ve hedefler üzerine ikili görüş alışverişinde bulunacak.

Sarı kırmızılı kulübün bir numaralı ismi, bu görüşmede Mustafa Denizli’ye yönetimlerinin görev süresini kapsayan şekilde yani 2.5 yıllık bir kontrat teklifinde bulunacak.

Florya’da tek yetkili olacak

Geçtiğimiz gün yönetimin Denizli’ye sezon sonuna kadar bir anlaşma sunduğu iddiası ortaya atılırken, Özbek ve ekibi kesin bir dille başarılı hocaya böyle bir kısa süreli öneriyle gitmediklerini üzerine basa basa ifade etti. Denizli’nin, G.Saray’dan gelecek teklifi kabul etmesi halinde imzalar atılacak. Yardımcılarını ise Denizli kendisi belirleyecek. Florya’nın tüm sorumluluğu ve tek yetkilisi de Denizli olacak.

Yönetim Denizli’ye kilitlendi

Teknik adam konusunda bir numaralı hedefi Mustafa Denizli olan Galatasaray yönetimi tamamen tecrübeli teknik adamın vereceği yanıta kilitlendi. Başarılı hocadan olumlu yanıt alınmaması halinde listede ye alan İsviçreli Lucien Favre ve Fransız efsanesi Zinedine Zidane ise gündemden tamamen düştü. Sarı kırmızılı yönetimin Mustafa Denizli’den olumsuz bir yanıt gelmesi durumunda yeni alternatifler üzerine konuşacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray'la anlaştığı iddia edilen Denizli'ye taraftarın tepkisi merak ediliyor
Ergin Ataman: Hamza Hamzaoğlu yeni nesile örnekti
Dursun Özbek'ten Mustafa Denizli açıklaması

Spor Haberleri