Komşu ülkede felaket yaşanacak! 2 yıllık yağmur 2 günde yağacak... Ortalığı sel götürecek!

Komşu ülke Yunanistan adeta bir felaketi yaşayacak! Meteorolojik tabloya göre 2 yıllık yağmur 48 saat içinde yağacak! Meteoroloji uzmanları takipte... Türkiye'ye sıçrayabilir! Ortalığı sel götürecek!

Komşu ülke Yunanistan'da meteorolojik verilere göre, İstanbul'a yağan 2 yıllık yağmur, sadece 48 saat içinde yağacak. Meteoroloji uzmanları durumu yakından takip ediyor.

YUNANİSTAN 2 GÜNDE 2 YILLIK YAĞMUR ALACAK

Yunanistan'da yaşanması muhtemel bu yoğun yağışlar, sel felaketlerine yol açabilir. Ayrıca, bu yoğun yağışların Türkiye'ye de sıçrama potansiyeli olduğu göz önünde bulunduruluyor.

"EGE VE AKDENİZ DENİZ SUYUNU YUNANİSTAN'A BOŞALTACAK"

Hava Forum, eski adı Twitter olan X hesabından durumun ciddiyetini paylaşarak, "İstanbul'a 2 yılda yağan toplam yağmur, 48 saatte Yunanistan'a yağabilir. Metrekareye 2 ton yağış düşebilir. Çok tehlikeli, ağır sel riski var. Ege ve Akdeniz deniz suyunu adeta alıp Yunanistan'ın üzerine boşaltacak. Tahminler bu yönde... Komşu Yunanistan'ı yakın takibe aldık..." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Dünya Haberleri