İzleyenler gözlerine inanamadı! Gazze'nin öncesi ve sonrası görüntüleri gündem oldu

7 Ekim'de başlayan İsrail - Hamas çatışmalarında en çok sivil halk etkilenirken ölü sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda ise Gazze'de yaşananları gözler önüne seriyor. Gazze'nin öncesi ve sonrası olarak paylaşılan videoda bölgenin eski halinden eser kalmadığı görülüyor.

İsrail'in Gazze ablukası 7 Ekim'den itibaren aralıksız bir şekilde devam ederken sivil vatandaşlarında aralarında bulunduğu ölü sayısı 12 bine yaklaşmış durumda. Yaşanılanlar sonrası tüm dünyada savaşın durdurulması için çağrılar yapılmaya devam edilirken sosyal medyada ise paylaşılan bir video gündem oldu. Gazze'nin öncesi ve sonrasını gösteren videoda şehrin komple tahrip olduğu ve eski halinden eser kalmadığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

İsrailli rehinelerin ailelerinden Erdoğan'a mektup: Bu krize müdahale edin

Dünya Haberleri