Biden: Rusya, Ukrayna'daki savaşta barışın önündeki tek engel

ABD Başkanı Joe Biden, 78. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kritik açıklamalarda bulundu. Biden yaptığı açıklamada, Rusya'yı Ukrayna'daki savaşta barışın önündeki tek engel olarak gördüğünü ifade etti.

ABD Başkanı Biden, 78. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na hitap etti. Ukrayna'daki savaşın sonlandırılması konusundaki en önemli engelin Rusya olduğunu ifade etti. Biden ayrıca BM Güvenlik Konseyi'nin reformu için de ciddi istişareler yürüttüğünü ve reform için üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini belirtti.

ABD Başkanı Biden, İsrail ve Filistin arasında seyreden yüksek tansiyon hakkında da, "ABD, İsrail ve Filistin arasında, 'iki halk için iki devlet' hedefiyle adil ve kalıcı barışı desteklemeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Dünya Haberleri