Azerbaycan'dan Karabağ'daki Ermeni nüfusa yakıt desteği

Azerbaycan hükümeti, Karabağ'da yaşayan Ermeni nüfusunun ihtiyaçlarının karşılanması için yakıt gönderme kararı almıştı. Yetkililer yaptığı açıklamada; Azerbaycan Devlet Petrol Şirketine (SOCAR) tarafından bölgeye gönderilen yakıtın yola çıktığını bildirdi.

Azerbaycan'ın Karabağ'da yaşayan Ermeni nüfusun talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarının karşılanması için Devlet Petrol Şirketi (SOCAR) aracılığıyla gönderdiği yakıt yardımı yola çıktı.

Azerbaycanlı yetkililer ile Karabağ'daki Ermeni nüfusun temsilcileri arasında 21 Eylül'de yapılan görüşmede, Azerbaycan devletinden yakıt ve gıda yardımı istenmişti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı İdaresi, Ermeni nüfusun yaşadığı bölgelerdeki anaokulu ve okulların ısıtma sistemleri ile acil tıbbi yardım ve itfaiye hizmetlerinin ihtiyacı için kısa zamanda yakıt gönderileceğini açıklamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Dünya Haberleri