ABD Başkanı Biden'dan İsrail'e destek: 'Terörizm asla haklı gösterilemez'

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'e karşı yapılan Hamas saldırılarını kınayarak, "Hükümetimin İsrail'in güvenliğine yönelik desteği kaya gibi sağlam ve sarsılmazdır" ifadeleriyle Tel Aviv'in yanında olduğunu belirtti.

ABD Başkanı Joe Biden, Hamas saldırılarına ilişkin verdiği bir brifingde, "Terörizm asla haklı gösterilemez. İsrail'in kendisini ve halkını savunma hakkı vardır. ABD, İsrail'e düşman olan diğer tarafların bu durumdan çıkar sağlamaya çalışmasına karşı uyarıda bulunmaktadır. Hükümetimin İsrail'in güvenliğine yönelik desteği kaya gibi sağlam ve sarsılmazdır" ifadelerini kullandı.

Beyaz Saray'ın sitesinde yayınlanan Başkan Biden'ın ifadeleri şu şekilde devam etti:

"Jill(eşim) ve ben bu şiddet olaylarından zarar gören tüm aileler için dua ediyoruz. Trajik bir şekilde son bulan hayatlar karşısında yüreğimiz burkuldu. Yaralanan herkesin bir an evvel iyileşmesini ümit ediyoruz.

Ekibim ve ben gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Başbakan Netanyahu ile yakın temas halinde olmaya devam edeceğim."

Yorum Yap
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Mahmut Abbas, Blinken'la görüştü: 'Çatışmayı tırmandıran İsrail işgal güçlerinin uygulamaları'
Hamas'tan Aksa Tufanı operasyonu: Ölen İsraillilerin sayısı 300'e yükseldi
İsrail'in Gazze'ye saldırıları sürüyor: 232 Filistinli hayatını kaybetti

Dünya Haberleri