Dörtlü Final'de Fenerbahçe Grundig ile VakıfBank karşılaşıyor

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2015-2016 sezonunun şampiyonu, İtalya'nın Montichiari kentinde bugün başlayacak ve Fenerbahçe Grundig ile VakıfBank saat 16.30'da karşılaşacak.

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2015-2016 sezonunun şampiyonu, İtalya'nın Montichiari kentinde bugün başlayacak ve iki gün sürecek Dörtlü Final maçlarıyla belli olacak.

İtalyan temsilcisi Pomi Casalmaggiore'nin ev sahipliğinde, Pala George'ta gerçekleştirilecek organizasyonda, Türkiye'den Fenerbahçe Grundig ve VakıfBank, Rusya'dan ise Dinamo Kazan mücadele edecek.

Dörtlü Final'in ilk maçında iki Türk ekibi karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Grundig ile VakıfBank, yarın TSİ 16.30'da başlayacak mücadelede finale çıkabilmek için kozlarını paylaşacak.

Organizasyonun ikinci maçında ise ev sahibi Pomi Casalmaggiore ile Dinamo Kazan ekibi karşılaşacak. Bu maç da TSİ 19.30'da başlayacak.

Tek maç eliminasyon sistemine göre yapılacak müsabakalar sonunda kazanan ekipler, 10 Nisan Pazar günü şampiyonluk maçını oynayacak. Yenilen ekipler ise üçüncülük mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

DÖRTLÜ FİNAL'E NAMAĞLUP YÜKSELDİ

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı tüm maçları kazanarak Dörtlü Final'e çıktı.

Polonya'nın Atom Trefl, İtalya'nın Igor Gorgonzola ve Slovenya'nın Calcit ekipleriyle yer aldığı B Grubu'nu 6 galibiyetle tamamlayan VakıfBank, 12'li play-off etabında ise geçen sezonun şampiyonu Eczacıbaşı VitrA'yı 3-2 ve 3-0'lık sonuçlarla geçerek adını 6'lı play-off turuna yazdırdı.

VakıfBank, 6'lı play-off turunda ise İsviçre'nin Volero ekibiyle karşılaştı. Rakibini ilk maçta 3-2, ikinci karşılaşmada da 3-1 mağlup eden sarı-siyahlı ekip, namağlup şekilde Dörtlü Final'deki yerini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

THY Avrupa Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu
Halkbank Erkekler Voleybol 1. Lig'de Fenerbahçe'yi 3-1 yendi

Spor Haberleri