Diyarbakır'daki olaylarda ölenlerin kimlikleri tespit edildi

Diyarbakır'da HDP ve PKK'nın, operasyonları engellemek için yaptığı eyleme polis müdahalesi sırasında ölen iki kişinin kimlikleri belirlendi. Bağlar Kaynartepe Mahallesi 202 ve 231'inci sokaklarda öldürülen 2 kişinin Şerdıl Cengiz (21) ve Şiyar Salman (18) olduğu öğrenildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonları engellemek için eylem yapan HDP'lilerin çıkardığı olaylarda ölen 2 kişinin kimlikleri tepit edildi. Bağlar Kaynartepe Mahallesi 202 ve 231'inci sokaklarda öldürülen 2 kişinin Şerdıl Cengiz (21) ve Şiyar Salman (18) olduğu öğrenildi.

Bu arada akşam saatlerinde merkez Yenişehir İlçesi Seyrantepe Mevki'inde çıkan olaylarda ise 2 kişinin daha yaralandığı öğrenildi. Yaralı 2 kişi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kent merkezinde çeşitli mahallelerde sabah saatlerinden itibaren başlayan olaylar halen yer yer devam ediyor.

Diyarbakır'da PKK ve HDP provokasyonu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Diyarbakır'da HDP provokasyonuna polis müdahalesi
NBA'de Spurs durdurulamıyor

Güncel Haberleri