Diyarbakır Sur'da eve roket isabet etti: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır Sur'da bir eve havan topu mermisi isabet etti. Ailenin yer sofrasında yemek yediği sırada merminin isabet etmesi sonucu 3 çocuk annesi 38 yaşındaki Melek Alpaydın öldü, 1 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı uygulanan merkez Sur İlçesi'nde bir eve havan topu mermisi isabet etti. Olayda 1 kadın hayatını kaybetti 1 kişi yaralandı.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında, 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı uygulanan merkez Sur İlçesi’nde, sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı İskenderpaşa Mahallesi’nde meydana geldi.

Bölgeden çatışma sesleri gelirken, Küçük Aktarlı Sokak’taki 3 katlı bir apartmanın ikinci katındaki daireye PKK'lıların ateşlediği havan topu mermisi isabet etti.

Bu sırada yer sofrasında kahvaltı yaptığı belirtilen Melek Alpaydın başına şarapnel parçasının isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Roketatar mermisi eve isabet etti: 1 ölü, 2 yaralı:

Patlama sonrasında olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ambulansı ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada yaralanan ve henüz kimliği öğrenilemeyen kişi, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, patlama sonrasında kahvaltı yapan Melek Alpaydın’ın başının parçalanarak öldüğünü belirtti.



Yaralıların hastaneye kaldırılmasının ardından olay yerine gelen polis, geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

 

DİYARBAKIR/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Diyarbakır Sur'da bir asker şehit oldu
Silopi'de PKK'lılar sivillere ateş açtı: 1 ölü, 2 yaralı

Güncel Haberleri