Diyarbakır Çınar'daki saldırı sonrası 8 PKK'lı öldürüldü

Son dakika Diyarbakır haberleri: Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde düzenlenen eş zamanlı saldırılarının ardından PKK'lı gruba yönelik başlatılan operasyonda 8 terörist öldürüldü.

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde jandarma komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ile polis lojmanlarına düzenlenen terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda PKK'ya ağır darbe indirildi. Teröristlerden 8'i öldürdüldü. 

8 terörist öldürüldü

Güvenlik güçlerimiz saldırının ardından çıkan çatışmada 8 teröristi etkisiz hale getirdi.

Sürekli takviye polis ekiplerinin de sevk edildiği bölgede, teröristlerin yakalanması için müşterek operasyon da başlatıldı.

İlçeyi abluka altına alan asker ve polisler, kaçan teröristleri arıyor.

Diyarbakır'da Emniyet’e bombalı araçla saldırı:

Bombalı araçla saldırdılar

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne bambalı araçla saldıran teröristler, binaya raketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş etmişti. Saldırıda Emniyet binası ağır hasar alırken, çoğu sivil 38 kişi yaralandı, 1'i bebek 4 kişi hayatını kaybetti. Bölgeye sevk edilen askeri birlikle başlatılan operasyonlar sürüyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Diyarbakır Sur'da şiddetli patlamalar yaşanıyor-Diyarbakır haberleri
PKK, Diyarbakır Çınar'da emniyete saldırdı: 1 şehit, 5 sivil öldü - Son dakika haberleri
Diyarbakır Valiliği: Çınar'daki terör saldırılarında 5 kişi hayatını kaybetti

Güncel Haberleri