Diyarbakır Çınar şehidi Mehmet Şenol Çiftçi'nin Hatay'daki baba evinde yas var

Diyarbakır'ın Çınar ilçesindeki PKK saldırısında 4 yaşındaki kızı hayatını kaybeden, kendisi de şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi'nin Hatay'daki babaevinde yas var. Şehit polisin eşi İpek Çiftçi de saldırıda ağır yaralandı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda, 4 yaşındaki kızı hayatını kaybeden, kendisi de şehit olan polis memuru Mehmet Şenol Çiftçi'nin (28) Hatay'daki baba ocağında yas var.
 
 
 

Acı haberi verdiler

Saldırıda 4 yaşındaki kızı Mevlüde İrem Çiftçi'yle beraber yaşamını yitiren Çiftçi'nin, merkez Antakya ilçesi Açıkdere Mahallesi'nde yaşayan annesi Mevlüde Çiftçi (56) ve babası Ali İhsan Çiftçi'ye (58) acı haberi, Hatay Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 112 Acil Servis ekipleri eşliğinde verdi.

Şehit polis ve kızı için cenaze töreni:

Haberin ardından şehidin Türk bayrağı asılan evinin önüne Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerince taziye çadırı kuruldu. 

Bu arada, Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli olan ve ilçedeki polis lojmanında ailesiyle kalan Çiftçi'nin 4 yıllık eşi İpek Çiftçi'nin de saldırıda ağır yaralandığı öğrenildi.

Yaklaşık 6 yıl önce mesleğe başlayan Çiftçi'nin 9 kardeş olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Mardin'de 'Atmaca-7 Operasyonu'nun ardından Şırnak'ta Mehmet Çiftçi operasyonu da tamamlandı
Şehit baba ve kızın cenazesine 10 bin kişi katıldı
Diyarbakır Çınar'da şehit olan polis memuru ve kızı için tören

Güncel Haberleri