DHA: Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılığı Umut Bulut sözleşmesi nedeniyle gerçekleşti

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılığından sonra sosyal medyada birçok iddia gündeme geldi. DHA Spor'un haberinde, Hamzaoğlu'nun ayrılığını tetikleyen olay Umut Bulut'un sözleşmesini uzatmak istemesi olduğu belirtildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu ile Umut Bulut'un sözleşmesi konusunda yaptığı görüşme sonucu yolları ayırdı.

Galatasaray'dan resmi açıklama

"Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."

Ayrılıkta Umut Bulut etkisi

DHA Spor'un haberine göre; Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu ile Umut Bulut'un sözleşmesi konusunda yaptığı görüşme sonucu yolları ayırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Galatasaray, Hamzaoğlu ile yollarını ayırdı |Hamzaoğlu istifa mı etti?
Hamza Hamzaoğlu'ndan basına Umut Bulut fırçası

Spor Haberleri