Demirtaş, Beyaz Şov'da terör propagandası yapan Ayşe Çelik'e sahip çıktı

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Beyaz Şov' programına telefonla katılarak örgüt propagandası yapan ve kendini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik'e sahip çıktı. Demirtaş Örgüt propagandası yapan Çelik'in barış mesajı verdiğini savundu.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Çağlayan'daki bir salonda düzenlenen İstanbul İl Konferansının açılışını gerçekleştirdi. Demirtaş, Beyazıt Öztürk'ün Kanal D'de yayınlanan 'Beyaz Şov' programına telefonla katılarak örgüt propagandası yapan ve kendini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik ile ilgili açıklama yaptı.

Barış mesajları vermiş

Örgüt propagandası yapan Çelik'in barış mesajları verdiğini ileri üsren Demirtaş "Buna terör örgütü propagandası diyorlar. Bu kadar yoğun bir şekilde saldırmalarının nedeni denir. 'Ülkemde barış istiyorum' derken neden bu kadar yoğun saldırıya uğruyorlar. Geri kalanları korkutmak istiyorlar Ayşe öğretmeni değil. Televizyon programcıları ürkmeli, korkmalı. Saldırının bu kadar yoğun ve orantısız olmasının nedeni bu" dedi.

Demirtaş Doğan Medya grubu da dahil hiçbir medya grubundan pozitif destek almadıklarını iddia etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Doğan Grubu'ndan Demirtaş'ın açıklamalarına cevap
Beyazıt Öztürk ve Beyaz Show'un yapımcısına 'terör propagandası' iddiasıyla soruşturma
Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'daki PKK propagandası için özür diledi

Güncel Haberleri