Davutoğlu'ndan Merkel'e Sultanahmet taziyesi telefonu

Başbakan Davutoğlu Almanya Başbakanı Merkel'i arayarak Sultanahmet saldırısına ilişkin bilgi verdi. Ölenlerin çoğunun Alman olmasından dolayı üzüntülerini ifade eden Davutoğlu taziyelerini iletti.

Başbakan Davutoğlu'nun Almanya Başbakanı Angela Merkel'i arayarak bugün İstanbul'da meydana gelen saldırıyla ilgili bilgi verdiği, hayatını kaybeden 10 kişiden çoğunluğunun Alman vatandaşı olması sebebiyle üzüntülerini ve taziyelerini ilettiği bildirildi.

Bilgiler paylaşılacak

Açıklamada, şunlar kaydedildi: Terörün tüm ülkeleri hedef aldığını belirten Başbakanımız uluslararası terör örgütleri ile mücadelede kararlılığımızı vurgulamış, Alman yaralıların tedavisi için gereken herşeyin yapılmakta olduğunun da altını çizmiştir. Sayın Başbakanımız soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü, gerekli bilgilerin de Alman yetkililerle paylaşılacağını ifade etmiştir.

ANKARA/AA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Erdoğan'dan Merkel'e taziye telefonu
Merkel'den 'Sultanahmet' mesajı: Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek

Güncel Haberleri