Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takımı Dünya Kupası'nda

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve spor tutkunu çalışanların katıldığı Kurumsal Futbol Kupası organizasyonunun Türkiye ayağı yapıldı. Turnuvada Erdoğan'ın takımı İETT Futbol Takımı şampiyon oldu.

Türkiye'nin en büyük kurumlar arası spor festivali olması yönüyle de öne çıkan ve ülke çapında kurumsal şirketlerin katıldığı turnuva sonunda İETT Futbol Takımı şampiyonluğa ulaştı.

İETT bu başarısıyla, 29-31 Mayıs 2015 tarihlerinde İngiltere'deki Kurumsal Dünya Kupası'nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. İngiltere'deki şampiyona bu yıl West Ham United'a ait 35 bin kişilik Upton Park Stadı'nda gerçekleştirilecek. Turnuva geçen yıl Liverpool'un maçlarını oynadığı Anfield Road'da düzenlenmiş, İETT dünya şampiyonu olmuştu.

Tepe İnşaat ikinci

İstanbul'daki turnuvada ikinciliği Tepe İnşaat Takımı, üçüncülüğü ise yurtdışından bu organizasyona katılarak turnuvaya renk katan ICD (İslam Kalkınma Bankası) elde etti. Bu takımlar 22-23-24 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da 13.'sü düzenlenecek olan Kurumsal Oyunlar'ın (Corporate Games) futbol branşında yine ülkemizi temsil edecek.

Her yıl dünya çapında kurumsal şirketlerin katıldığı bu kupa büyük çekişmelere sahne oluyor. Bankacılıktan ilaca, gıdadan tarıma, otomotivden turizme, eğitimden bilişime kadar bir çok sektörden şirket takımı İngiltere'deki organizasyona katılmak için ülkelerinde kıyasıya bir rekabet içine giriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1970'li yıllarda İETT'de forma giymişti.

Şampiyona, İngiltere Premier Ligi takımlarından West Ham United'ın 35 bin kişilik Upton Park Stadı'nda gerçekleştirilecek. 

Turnuva geçen yıl Liverpool'un maçlarını oynadığı Anfield Road'da düzenlenmiş, İETT dünya şampiyonu olmuştu.

AJANSLAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Güneydoğu'da görev yapan komiserden yürek yakan mektup
Şırnak Silopi'de PKK'lı teröristler okul ve sağlık ocağını ateşe verdi
Diyarbakır Sur'da 2 asker ve 2 polis yaralandı

Spor Haberleri