'Cristiano Ronaldo' belgesel filminin tanıtımında Guinness ‘selfie’ rekoru denedi

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, hayatının anlatıldığı 'Cristiano Ronaldo' adlı belgesel filminin tanıtımı için Londra'daydı. Ronaldo, tanıtımda 3 dakika içinde en fazla ‘selfie’ çeken kişi olmak için rekor denemesi yaptı. Bakalım Ronaldo, Guinness Rekorlar Kitabı'na girebilecek mi?

Dün yapılan film tanıtımıyla Ronaldo'nun hayatı vizyona girdi. Binlerce hayranı da yıldız oyuncuyu tanıtım gününde yalnız bırakmadı. Gören herkes selfie çektirmek için sıraya girdi. Ronaldo bu fırsatı değerlendirip, bir dünya rekorunun peşine düştü.

Portekizli futbolcu, 3 dakika içinde en fazla selfie çeken kişi olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için seri halde fotoğraf çekmeye başladı.

Ronaldo'nun rekoru kırıp kırmadığı yapılacak inceleme sonunda netlik kazanacağı söylendi. Ancak, ünlü futbolcunun neden böyle bir şey yaptığı çok geçmeden ortaya çıktı. Ronaldo'nun Irina Shayk'la ayrılmasına neden olduğu iddia edilen Johnson'u geçmek için bu işe giriştiği iddia öne sürüldü. Bu durum kulislerde yıldız oyuncunun hala İrina için yarıştığı şeklinde yorumlandı.

Cristiano Ronaldo'nun Irina Shayk'la ayrılmasına neden olduğu iddia edilen Johnson, San Andreas filminin galasında rekorun sahibi oldu. The Rock 3 dakikada 75’den fazla fotoğraf çekerek Guinness Rekorlar Kitabına selfie şampiyonu olarak girdi.

Rekorun sahibi Irına Shayk'ın eski sevgilisi The Rock.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

Hayat Haberleri