CHP'li Böke: ''Ailemin bir tarafı Müslüman diğeri Hristiyan''

CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Bugün gazetesinin "CHP Sözcüsü Böke vaftiz edilmiş" manşetine yanıt verdi. Böke " "Ailemin bir tarafı Müslüman, diğeri Hristiyan. Yalnız değilim, milyonlarla bu mücadeleye devam edeceğim" dedi.

CHP Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Bugün gazetesinde kendisi hakkında çıkan "CHP Sözcüsü Böke vaftiz edilmiş" şeklindeki habere ilişkin basın açıklaması yaptı. Bunun büyük bir nefret suçu olduğunu belirten Böke, "Benim ailem, kökenim ortada. Bununla ilgili ne bir şey gizledim, ne de korktum" dedi.

''Benim ailem yüzyıllardır bu topraklarda yaşıyor''

"Bu ülkede ayrımcılığa uğrayan insanlar adına, ilk ve son kez açıklama yapıyorum. Bu yapılan büyük bir ayrımcılık suçudur. Benim ailem, kökenim ortada. Bununla ilgili ne bir şey gizledim, ne de korktum. Aslında benim bundan utanacağımı düşünerek bu nefret suçunu işleyenler utansın. Benim ailem yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan, ülkeye hizmet etmiş insanlar. Ve ben bundan gurur duyuyorum. Ailemin bir tarafı Müslüman, diğeri Hristiyan. Bu da Anadolu'nun bir zenginliğidir. Herkes kadar bu ülkenin çocuğuyum.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Başbakan Davutoğlu: YPG ve PKK Rusya'nın piyonlarıdır

Güncel Haberleri