Cenk Tosun: Şampiyonluk yolunda algı operasyonu yapıyorlar

Cenk Tosun’dan kavga açıklaması geldi. Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Veli Kavlak ile yumruk yumruğa kavga ettiği iddialarına açıklık getirdi. Yapılan haberlerin “algı operasyonu” olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Cenk Tosun bugün Fanatik Gazetesi’nde çıkan Veli Kavlak ile yumruk yumruğa kavga etti haberiyle ilgili açıklama yaptı.

Genç golcü instagram hesabından yaptığı açıklamada çıkan haberlerin abartıldığı ve şampiyonluk yolunda algı operasyonu yapıldığını söyledi. Cenk bu açıklamaları yaparken ayrıca Veli Kavlak ile birlikte çekilen bir fotoğrafı da paylaştı.

İşte Cenk Tosun’un açıklaması…

Kamuoyuna ;

Türkiye’de bütün antrenman sahalarında görülmesi mümkün olan,futbolcuların azim ve hırslarının bir ürünü sayılabilecek tartışmalarımızın,basında ve kimi çevrelerde abartılmasından büyük rahatsızlık duyuyoruz.
Biliyoruz ki, bu algı operasyonları şampiyonluk yolundaki Beşiktaşımız’ı hedeflemektedir.

Bir kez daha duyuruyoruz ki, BİRİZ, BÜTÜNÜZ ve BERABERİZ.


İşte Cenk Tosun'un kavga iddialarına yönelik yaptığı o açıklama / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Ahmet Nur Çebi: Bu birdirbir değil, şampiyonluk yarışı
Beşiktaş-Kayserispor maçı muhtemel 11'leri
Beşiktaş antrenmanında tekme tokat kavga

Spor Haberleri