"Çapa jet hızıyla kovulmadı, ben anlaşmadım"

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fuat Çapa'yı bir saat içinde kovduğu haberlerini yalanladı. Cavcav, "Biz Fuat Çapa ile anlaşmışız, Çapa antrenmana çıkmış. Yok böyle bir şey" dedi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, dün görüşmeye çağırdığı ve anlaşma sağlayamadığı teknik direktör Fuat Çapa ile ilgili haberlere cevap verdi. Cavcav, "Biz Fuat Çapa ile anlaşmışız, Çapa antrenmana çıkmış. Yok böyle bir şey" dedi. 

"İlhan Cavcav kendini aştı"

Bazı internet sitelerinde ve spor haberlerinde yer alan, "Fuat Çapa'yı jet hızıyla kovdu" ve "İlhan Cavcav kendini aştı" başlıklı haberlere ilişkin açıklama yapan Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, teknik direktör arayışları kapsamında bugün Fuat Çapa'yı Ankara'ya davet ettiklerini belirtti.

Sabah saatlerinde Çapa ile görüştüklerini açıklayan Cavcav, "Görüşmemiz sırasında anlaşamadığımız bazı hususlar oldu. Bu nedenle ortak noktalarda anlaşma zemini olmayınca, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diledik. Bu nedenle, gün içerisinde bazı haber kaynakları ile internet sitelerinde farklı haberlerin yer aldığını gözlemlemiş bulunmaktayım. Bu arkadaşlarımıza göre, biz Fuat Çapa ile anlaşmışız, Çapa antrenmana çıkmış. Yok böyle bir şey. Sadece görüşme için çağırdık ve olumlu neticelenmedi. Bu açıklamayı da bir bakıma yanlış anlamayı düzeltmek ve camiamızı bilgilendirmek için yapma gereği duydum" ifadelerini kullandı.

ANKARA / DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Gençlerbirliği Fuat Çapa ile anlaşma sağlayamadı

Spor Haberleri