Çankaya Köşkü'nde Ekonomi Zirvesi toplandı

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında bugün Çankaya Köşkü'nde Ekonomi Değerlendirme toplantısı yapılıyor. Toplantıda FED'in son kararları ve 64'üncü hükümetin eylem planı kapsamında yapılacak reformlar değerlendirilecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde Ekonomi Değerlendirme Toplantısı yapılıyor. Toplantı saat 13.00'de başladı.

Toplantının ana gündem maddesi, FED'in önümüzdeki hafta yapacağı toplantı, o toplantıdan çıkacak faiz kararı ve bunun Türkiye'ye etkisi olacak. Toplantıda, ele alınacak diğer başlıklar ise Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı 64. hükümetin eylem planı kapsamında yapılacak reformlar ve Meclis'e sunulan Geçici Bütçe'nin ardından 2016'ın ilk çeyreğinde Meclis gündemine gelecek kalıcı bütçe olacak. Toplantıya, ilgili bakanlar, BDDK ve SPK Başkanları katılmaları bekleniyor.

ANKARA/İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Davutoğlu: Musul'daki eğitim devam edecek

Ekonomi Haberleri