Caner Erkin'in taraftarın üçlü isteğini geri çevirme sebebi belli oldu

Beşiktaş'ın yeni transferi Caner Erkin, Karabükspor maçı sonrası taraftarın üçlü talebini geri çevirince ıslıklanmıştı. Milli futbolcunun taraftarın isteğini neden geri çevirdiği ortaya çıktı.

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Kardemir Karabükspor karşısında ilk kez siyah-beyazlı formayı resmi bir müsabakada giyen Caner Erkin'in maçtan sonra tribünlere gitmemesinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

DOPİNG KONTROLÜNE GİTTİ

Işık, tecrübeli futbolcunun doping kontrolüne gittiği için taraftarların üçlü davetine katılamadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Maçtan sonra Caner ve Gökhan İnler doping kontrolüne katıldıkları için tribünlere gidemedi. Caner çok karakterli bir isim. Taraftarlara karşı böyle bir tutum içinde olması mümkün değil. Transferinden bu yana tavrı, duruşu ortada. Yüreğiyle, bileğiyle, kalbiyle, aklıyla Beşiktaş'a emek vermeye gelmiş bir oyuncu. Caner Erkin, mücadelesi ve takım ruhuna katkısıyla Beşiktaş'ın neferi olduğunu gösteriyor. Kimse bu mücadeleye ayıp etmesin."

Hatırlanacağı üzere Caner Erkin, Gaziantepspor'la oynanan hazırlık maçında da tribünlere üçlü çekmesi için çağrılmış ancak taraftarı alkışlamakla yetinmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Futbolcu Caner Erkin, 640 bin euroya sürat teknesi aldı
Benfica'da Beşiktaş maçı öncesi sakatlık krizi
Beşiktaş, Benfica maçı hazırlıklarına başladı

Spor Haberleri