Bursaspor Timsah Arena’daki ilk antrenmanını yaptı

Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor bugün akşam saatlerinde Timsah Arena’da antrenman yaptı. Timsah Arena’da gerçekleştirilen ilk antrenmanı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu izledi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Takım daha sonra taktik çalışma yaptı.

İlk antrenmanı Müezzinoğlu da izledi

Timsah Arena Stadı’nda gerçekleşen ilk antrenmanı Başkan Recep Bölükbaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeşil beyazlı yöneticiler ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu izledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe antrenman öncesi Bursasporlu futbolculara baklava ve çiçek takdim etti. 

BURSA/DHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena’yı Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak

Spor Haberleri