Bursaspor evinde Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor evinde Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı. Yeşil-Beyazlıların gollerini Necid, Sercan ve Aziz Behich atarken Başakşehir'in gollerini Cikalleshi (2) ve Sivok (kk) kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa Timsah Arena'da karşı karşıya gelen Bursaspor ve Başakşehir mücadelesi 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Maça hızlı başlayan taraf ev sahibi Bursaspor'du. Timsahlar 11. dakikada Necid ile 1-0 öne geçti. Yeşil- Beyazlıları 1-0 öne geçiren golü atan Çek futbolcu 36. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 1 kişi eksik bıraktı. 

Arnavut inadı puanı getirdi

İkinci yarıya da golle başlayan evsahibi, 47. dakikada Sercan Yıldırım'ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Golün 3 dakika sonrasında 50. dakikada Başakşehir Arnavut golcüsünün Sokol Cikalleshi ayağından farkı 1'e indirdi ve skor 2-1'e geldi. 

Yeşil-Beyazlılar 65. dakikada Aziz Behich ile farkı yeniden ikiye çıkardı. Bu golün yine 3 dakika sonrası Sivok'un kendi kalesine attığı golle fark tekrar 1'e indi. 

Dakikalar 75'i gösterdiğinde İstanbul temsilcisinin Arnavut golcüsü Cikalleshi yeniden sahneye çıktı ve maça dengeyi getiren golü kaydetti.  Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-3 sona erdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bursaspor'un basın sözcüsü Suat Paçacı: Hüseyin Göçek Bursa'ya gezmeye bile gelmemeli
Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım soyunma odası koridorunda kırmızı kart gördü
Abdullah Avcı Bursaspor maçını değerlendirdi

Spor Haberleri