Burak Yılmaz: Basın toplantısında içimdeki her şeyi söyleyeceğim

Beklenmedik bir zamanlama ile Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz, tribünden takip ettiği Galatasaray-Konyaspor maçı sonrası basın mensuplarına konuştu. Çin'e hareket etmeden önce basın toplantısı yapacağını belirten milli oyuncu, " Her şeyi açıklayacağım" dedi.

Galatasaray'dan Çin ekibi Beijing Guoan'a transfer olan Burak Yılmaz, Torku Konyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Maç sonunda soyunma odasına girdiğini ve kendisi için bu anların zor olduğunu dile getiren Burak, basın mensuplarına şunları söyledi;

"Her şeyi söyleyeceğim"

"Söylenecek şu an bir şey yok. Her şey resmiyete döküldüğü zaman basın toplantısı yapmak istiyorum. Kendi söyleyeceğim şeyler de var.
Şu an için bekliyorum. Çin'de yeni yıl biliyorsunuz. 3-4 gün bekleyeceğim. Gönül isterdi ki başkaları yapsın açıklamayı ama ben yapacağım. İçimdeki, gönlümdekileri söyleyeceğim. Basın toplantısında her şeyi ama her şeyi söyleyeceğim. Şimdi yanlış bir şey söylemekten korkuyorum ama basın toplantısında bilinen, bilinmeyen her şeyi söyleyeceğim."

İSTANBUL/DHA 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Yılmaz Vural: Burak Yılmaz benden çok dayak yedi
Çin'e transfer olan Burak Yılmaz Galatasaraylı 2 yöneticiye selam bile vermedi
Sneijder'in menajeri Guido Albers: Mayısta Galatasaray'dan ayrılabiliriz

Spor Haberleri