Burak Özçivit ve sevgilisi Fahriye Evcen sokakta kavga etti

Burak Özçivit’in Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül ile samimi sahneleri nedeniyle sık sık tartışan çiftin aşkları üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in sokak ortasında kavga ettiği iddia ediliyor.

Uzun süredir birlikte olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit aşkının üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bir derginin haberine göre; ünlü çift İstinye'de yürürken yolda yüksek sesle kavga etmeye başladı. Burak Özçivit, sevgilisini apar topar otomobile bindirdi. Kavga arabada sürdü. Evcen, çevredekilerin şaşkın bakışlarına aldırmadan bağırarak arabadan indi. Sonra da bir taksi çevirip tek başına gitti.

Fahriye Evcen tedavi oluyor

Fahriye Evcen, önceki gün Etiler'de bulunan bir sağlık merkezine uğradı.

Kayropraktik (Omurgayı ameliyatsız, doğal yollarla tedavi etme tekniği) tedavi gördüğünü belirten oyuncu, "İnsanı çok sağlıklı tutan bir yöntem" dedi.

Bir sosyal paylaşım sitesi “Yılın en beğenilen çifti sence hangisi?” anketi düzenlemiş, 2.995 kişinin katıldığı ankette Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti yüzde 41 oyla birinci olmuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kavga iddialarına mutluluk pozuyla yanıt verdi
Türkiye seçimini yaptı! Fahriye Evcen ile Burak Özçivit birinci oldu

Hayat Haberleri